fbpx

Termeni și condiții de utilizare

Definiții

În cadrul acestei pagini, următoarele noțiuni au următorul înțeles:

Termenul Compania se referă Dabija Natalia P.F.A., înregistrată la registrul Comerțului sub nr. de ordine F40/1328/13.06.2019, CUI  41265935, cu sediul în strada Borșa 37, bl 7A, ap.2, sector 1 București. 

Termenul Site-ul este website-ul găzduit la adresa NATALIADABIJA.RO și la tot conținutul acestuia.

Termenul Conținut înseamna toată informația cuprinsă de pe site-ul NATALIADABIJA.RO incluzând, fără a se limita la : text, imagini, informație, design, cod.

Termenul Comandă este o convenție pe suport electronic între DABIJA NATALIA PFA și persoana fizică sau juridică ce completează și finalizează formularul pentru cumpărarea unui produs pe site-ul NATALIADABIJA.RO. Această convenție obligă Compania la furnizarea produselor specificate în comandă, iar cumpărătorul la achitarea acestora. Ne permitem să validăm comenzi făcute de persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Termenul Cumpărător este persoana fizică sau juridică ce completează și finalizează formularul pentru cumpărarea unui sau mai multor produse pe site-ul NATALIADABIJA.RO.

Termenul Utilizator este persoana care utilizează serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informații, browsing, înregistrare, cereri de produse, etc.); persoana care utilizează serviciile obținute prin înregistrarea la acest site.

Drepturi de autor

Site-ul NATALIADABIJA.RO și întreg continutul acestuia este proprietatea DABIJA NATALIA PFA și este reprezentant comercial exclusiv prin DABIJA NATALIA PFA.

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra lucrărilor de artă, graficelor, textelor, clipurilor video și audio, mărcilor înregistrate, logo-urilor și altui tip de conținut disponibil pe acest site sunt proprietatea DABIJA NATALIA PFA sau sunt utilizate cu permisiune.

Utilizatorii pot copia conținutul de pe site în calculatorul propriu, dar nu este permisă folosirea conținutului copiat pentru obținerea de beneficii materiale. 

Preluarea și distribuirea materialelor care aparțin Companiei este permisă doar cu acordul scris al DABIJA NATALIA PFA. (contact@nataliadabija.ro).

Înregistrare pe site

Pentru a face o comandă pe NATALIADABIJA.RO, nu este nevoie să vă înregistrați înainte.

Pentru a realiza o comandă va fi nevoie să ne oferiți câteva informații obligatorii care trebuie să fie reale și adevărate. 

Aceste informații sunt: 

 • Numele si Prenumele, 
 • Numar de telefon corect,
 • Adresa poștală,
 • Adresa de email pentru primirea datelor despre comandă. 

Dacă una din informațiile menționate mai sus se schimbă, vă rugăm să ne menționați acest lucru la adresa de email: contact@nataliadabija.ro.

Dacă se întâmplă o utilizare neautorizată a contului, vă rugăm să ne contactați imediat.

Odata finalizată comanda, vă oferiti acordul folosirii informațiilor dvs conform mențiunilor din Politica de Confidentialitate și pentru livrarea comenzilor și informațiilor solicitate de dvs.

Cum se face o comandă

Vă invităm să accesați produsele prezentate în pagina de shop a blogului pentru a alege varianta care vi se potrivește. Dacă aveți neclarități, vă stăm la dispoziție via email sau telefonic. 

Prin comanda directă de pe site.

 • Pentru a plasa o comanda pe NATALIADABIJA.RO vă invităm să alegeți produsul de pe site.
 • După ce ați ales varianta dorită, apăsați pe butonul din dreapta “Adaugă în Coș”.
 • În “Coșul Meu” puteți vedea toate produsele adăugate pe o comandă, iar când terminați cumpărăturile, apăsați pe butonul “Finalizează comanda”.
 • Verificați la sfârșit datele completate și apăsați pe butonul „Confirmă comanda”. Veți primi imediat un mail de confirmare a comenzii realizate urmând să fiți contactat în 24 de ore pe emailul completat.

Disponibilitatea produselor

Puteți să vedeți disponibilitatea produselor direct de pe site. Cele care sunt menționate cu Stoc epuizat/Vandut înseamnă că nu mai sunt disponibile pe site. Dacă ați comandat un produs de pe site și nu mai este disponibil, vă vom anunța telefonic cât mai repede.

Plata unei comenzi

Pentru a vă face cumpărăturile mai plăcute și mai ușoare, pe NATALIADABIJA.RO vă punem la dispoziție plata online cu cardul prin procesorul de plati online MobilPay.

Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură  în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 Important de stiut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision.

Condiții de livrare

Produsele noastre sunt livrate electronic,  prin intermediul emailului pus la dispoziție atunci când plasați comanda.

Politica de prețuri

Prețurile afisate pe site sunt finale și sunt exprimate în RON. (DABIJA NATALIA PFA nu este plătitor de TVA). 

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile în timp.

Pe baza informațiilor deținute de DABIJA NATALIA PFA și a celor furnizate  de cumpărător va fi emisă o factură pentru produsele livrate electronic.

Politica de returnare

Produsele comercializate pe acest site sunt conținut digital care nu este livrat pe un suport material, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Alte informații despre produse

Toate produsele sunt controlate pentru calitate și verificate pentru orice probleme sau defecte înainte să fie trimise către client.

Deși încercăm să oferim o imagine cât mai fidelă în ceea ce privește culorile produselor, e posibil ca unele culori să fie ușor modificate față de cele originale din cauza monitorului pe care îl folosiți. 

Orice forma de copiere, modificare și/sau transmitere a produsului cumpărat este interzisă, fără acordul prealabil și scris al DABIJA NATALIA PFA (contact@nataliadabija.ro)

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

 • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
 • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în site;
 • pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici si defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și DABIJA NATALIA PFA. In cazul unor eventuale conflicte între DABIJA NATALIA PFA și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni si conditii, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.