fbpx

Salutare,

Vrei o viață ușoară, simplă, cu puține lucruri și cu mult spațiu pentru ceea ce prețuiești cu adevărat?

Vrei să economisești, însă în același timp vrei să trăiești frumos fiecare zi pe care o primești?

Vrei să ai cu cine să vorbești despre lucrurile astea, să ai cu cine să împărtășești bucurii și obstacole (like "Pare că nu o să termin niciodată de debarasat bucătăria!" sau “Yey, luna asta am reușit să am zero cheltuieli impulsive!”) și să te simți parte dintr-o mișcare (la nivel mic încă) din tot ceea ce înseamnă trai frumos cu mai puțin?

Sunt Natalia Dabija și am o invitație specială pentru tine.

Drumul meu de la haos, deconectare, impulsivitate, victimizare spre tot ce îmi doresc pentru mine acum - alegeri conștiente și asumate, liniște, simplitate, împăcare - nu e mereu simplu.

Uit uneori că e un proces.

Iar atunci când uit, pun multă presiune pe mine. Vreau totul acum. Vreau să șterg credințele limitative o dată și pentru totdeauna ca și cum le-aș smulge din rădăcină. Vreau să nu dau greș niciodată când aleg ce îmi face bine și ce nu. Vreau să pot să spun Nu fără nicio tresărire.

Apoi îmi aduc aminte datorită blogului că mai sunt oameni ca mine, apelez la punctele mele de sprijin (terapie, prietene, coaching) și asta mă ajută.

Cred că avem cu toții nevoie să știm că nu suntem singuri în acest proces. Că avem cu cine să înmulțim bucuriile, că avem de la cine să ne inspirăm. Că avem cu cine să împărtășim practicile noastre care au funcționat și pe cele care ar fi mai bine să le evităm. Că avem oameni care pot să ne înțeleagă (tocmai pentru că au fost și ei acolo) și care pot să ne asculte fără să ne judece.

Dacă și tu îți dorești o viață simplă și cu sens, dacă și tu vrei să înlături lucrurile neimportante din lumea ta, ca să faci loc celor esențiale (pasiuni, timp pentru familie, timp pentru tine), dacă și tu ai nevoie de un trib ca să ajungi acolo, atunci uite invitația mea!

Grup de suport 2

Ce e acest grup?

Acest grup îți va fi sprijin pentru o viață frumoasă cu mai puțin. Mai puțini bani. Mai puține lucruri. Mai puțină agitație. Va fi o mini-comunitate în care ne vom ajuta unele pe altele să înaintăm către viața frumoasă și simplă pe care ne-o dorim.

Va fi un grup de maximum 10 persoane în care ne vom vedea lunar, momentan prin Zoom, iar apoi față în față și pe Zoom (dacă vor fi persoane din afara Bucureștiului).

Cum se vor desfășura întâlnirile?

Întâlnirile vor dura în jur de 1,5 ore și vor fi sub formă de discuții libere pe o anumită temă. Eu voi modera discuțiile astfel încât să fie practice, inspiraționale și utile.

Voi propune tema lunii cu ceva timp înainte, îți voi transmite și anumite materiale de citit (uneori) și apoi ne vom întâlni pe Zoom.

Vom stabili împreună ziua și ora întâlnirilor. Detaliile despre prima întâlnire sunt mai jos.

Cum poți să te înscrii la aceste întâlniri?

Pentru a te înscrie, te rog să îmi lași adresa de email și numărul de telefon și eu îți voi trimite pe email toate detaliile necesare (pentru plată, propunere date, materiale temă etc).

Participarea costă 60 de ron pe lună, iar dacă ești abonată la newsletter, dă-mi de știre, pentru că am o reducere pentru tine. Vei putea face plata pentru o singură lună sau pentru un calup de 3 luni.

Te rog să te înscrii doar dacă ești hotărâtă să participi.

Ce primești pentru acești bani?

Sprijin pentru proiectele tale legate de simplificarea vieții și gestionarea banilor (din partea mea și a grupului)

Un material scris/audio despre tema lunii

2 întâlniri/lună pe Zoom (de 1,5 ore fiecare)

Grup secret de suport pe facebook doar pentru membrele grupului nostru, pentru sprijin între întâlniri.

.

Despre ce vor fi întâlnirile din Iulie și din August?

În fiecare lună, participantele aleg tema lunii.

Pentru Iulie, tema e Ce este esențialul și cum aleg ce e important pentru mine? (o întâlnire a avut deja loc, urmează încă una pe 29 iulie, îți voi trimite toate materialele ajutătoare ca să recuperezi)

Pentru August, vom discuta pe marginea unei cărți. Avem la vot următoarele 3 cărți:

  • Mai mult cu mai puțin de Leo Babauta
  • Puterea prezentului de Eckhart Tolle
  • IKIGAI: Secrete japoneze pentru o viata lunga si fericita de Francesc Miralles, Hector Garcia

Pe lângă temele de discuție, la una dintre întâlniri discutăm despre obiectivele de economisire și simplificare pe care le are fiecare.

Cartea pentru luna august e încă la vot, dacă te înscrii rapid, poți să votezi și tu!

Până când sunt deschise înscrierile?

Înscrierile pentru primul grup de suport sunt deschise permanent (până atingem un număr de maxim 10 persoane).

Am dat deja startul și mai avem locuri, așa că abia aștept să te înscrii:

.
0