fbpx

Cine sunt? Ce vei găsi pe acest blog?

Despre blog, Contact

Bine ai venit! 🙂

Eu sunt Natalia. Din 2014, de când am devenit prima oară mamă, sunt într-o căutare permanentă de sine. Am descoperit în acest timp că iubesc să scriu, mi-am schimbat mentalitatea în legătură cu banii și am început să economisesc cu plăcere. Mi-am schimbat și stilul de viață - acum simplific totul, iar pe blog vei găsi un mix între pasiunile mele: autocunoaștere, simplificare și finanțe personale.

De la începutul lui 2022, sunt coach acreditat ANC și format în cadrul unei școli acreditată de Federația Internațională de Coaching.

Cel mai de succes proiect al meu este seria de articole #Bugetul Familiei – o serie care a ajuns în mii de familii din România, dar și din afara țării.

Abordarea mea în coaching este una intuitivă, blândă și fermă, în același timp. Asta înseamnă că învăț și studiez tehnici care să te ajute, dar în fața ta mă arăt cu tot – cu informația și cu ceea ce e dincolo de informație. Cu întrebări care-mi vin parcă din neant și care sunt legate profund cu subiectul tău, cu întrebări despre cum se simte în corp și în inimă ce îmi povestești și cum se aliniază toate.

Cred în coachingul făcut în parteneriat, de la egal în egal, în care tu îți găsești calea interioară cu ajutorul meu.

Dacă vrei să ne auzim la o întâlnire de explorare, în care să afli despre ce este coachingul sau să vezi dacă ți se potrivește abordarea mea, programează-te gratuit AICI.

Dacă te interesează subiectele despre care ți-am povestit, te invit să te abonezi la newsletterul meu.

La ce să te aștepți dacă te abonezi la newsletter:

  • Un email personal când și când, cu un îndemn care să te ajute să te cunoști.
  • Articole care mă inspiră
  • Emailuri ocazionale despre ebook-urile și cursurile pe care urmează să le lansez, despre produse care mă ajută să economisesc și să duc o viață simplă și pe care le recomand din suflet.
  • Poți să te dezabonezi oricând vrei tu.

Blogul meu e călătoria mea. Una dintre ele. Nu vei găsi aici toată viața mea, deși e posibil să ai impresia asta. Vei găsi bucățele de bucurie, de educație financiară, de tristețe, de nesiguranță, de curaj, de cărți. Nu e un puzzle întreg, deci tratează-l ca atare.

Acum ceva timp, am renunțat la jobul de corporație și încerc să îmi fac un job din pasiunea pentru coaching și scris.

 

Contact

Sunt bucuroasă să te cunosc şi să aud poveştile tale de viaţă, aşa că poți să mă contactezi oricând la adresa de email: contact@nataliadabija.ro și pe pagina de facebook a blogului.

Îți mulțumesc că ești aici și că îmi faci viața mai frumoasă!

Date firmă:

Dabija Natalia PFA

F40/1328/13.06.3019

CUI 41265935

Contact:

contact@nataliadabija.ro

+40 735 312 091 (doar pentru urgențe)

Toate materialele de pe acest blog - textele, fotografiile, dar nu numai - îmi aparţin, cu excepţia cazurilor când specific că am folosit o sursă externă. Preluarea şi distribuirea materialelor care îmi aparţin este permisă doar cu specificarea sursei şi includerea unui link către blogul meu.