fbpx

Cine sunt? Ce vei găsi pe acest blog?

Despre blog, Contact

Bine ai venit! 🙂

Eu sunt Natalia. Din 2014, de când am devenit prima oară mamă, sunt într-o căutare permanentă de sine. Am descoperit în acest timp că iubesc să scriu, mi-am schimbat mentalitatea în legătură cu banii și am început să economisesc cu plăcere. Mi-am schimbat și stilul de viață - acum simplific totul, iar pe blog vei găsi idei pentru o viață conștientă si simplă, un mix între pasiunile mele: autocunoaștere, simplificare și finanțe personale.

Mă adresez în special femeilor care caută să-și simplifice viața, iar unele articole sunt special pentru mame (și familie).

Dacă te interesează subiectele despre care ți-am povestit, te invit să te abonezi la newsletterul meu.

La ce să te aștepți dacă te abonezi la newsletter:

  • Un email personal în fiecare marți, cu un îndemn care să te ajute să duci o viață conștientă și simplă.
  • Articole care susțină și să dezvolte ideea respectivă (de la mine de pe blog sau din alte surse foarte faine!)
  • Emailuri ocazionale despre ebook-urile și cursurile pe care urmează să le lansez, despre produse care mă ajută să economisesc și să duc o viață simplă și pe care le recomand din suflet.
  • Poți să te dezabonezi oricând vrei tu.

Blogul meu e călătoria mea. Una dintre ele. Nu vei găsi aici toată viața mea, deși e posibil să ai impresia asta. Vei găsi bucățele de bucurie, de economisire, de tristețe, de nesiguranță, de curaj, de cărți. Nu e un puzzle întreg, deci tratează-l ca atare.

Acum ceva timp, am renunțat la jobul de corporație și încerc să îmi fac un job din pasiunea pentru acest blog.

 

Contact

Sunt bucuroasă să te cunosc şi să aud poveştile tale de viaţă, aşa că poți să mă contactezi oricând la adresa de email: contact@nataliadabija.ro și pe pagina de facebook a blogului.

Îți mulțumesc că ești aici și că îmi faci viața mai frumoasă!

Date firmă:

Dabija Natalia PFA

F40/1328/13.06.3019

CUI 41265935

Contact:

contact@nataliadabija.ro

+40 735 312 091 (doar pentru urgențe)

Toate materialele de pe acest blog - textele, fotografiile, dar nu numai - îmi aparţin, cu excepţia cazurilor când specific că am folosit o sursă externă. Preluarea şi distribuirea materialelor care îmi aparţin este permisă doar cu specificarea sursei şi includerea unui link către blogul meu.

0