Peste 78.000 de cazuri noi de cancer apar, în fiecare an, în România. Studiile medicale arată, însă, că jumătate dintre acestea ar putea fi prevenite prin informare constantă a pacienţilor şi vizite regulate la medic. Docbook se alătură luptei împotriva cancerului şi lansează campania de responsabilitate socială „Prevenţia salvează vieţi!”, prin care va facilita accesul gratuit în clinicile partenere pacienţilor care se vor programa la medic, în perioada 5-12 februarie, exclusiv prin aplicația Docbook.
Mă doare să citesc aceste rânduri. Cancerul se plimbă prin familia noastră de câțiva ani deja. Și mă doare să știu că și noi suntem parte din statistică, chiar dacă e vorba de statistica Rep. Moldova, nu a României. Nu am puteri să scriu azi despre lucruri profund dureroase, așa că îți voi spune simplu. Dacă ești din București, poți să te programezi până pe 12 februarie la o consultație GRATUITĂ la doctor (consultații ginecologice, consultații gastroenterologie, consultații dermatologice (Later edit: si pentru dermatologie s-au epuizat locurile), consultații prostată, teste Papanicolau, consultații senologice, locurile pentru mamografii s-au epuizat deja) cu ajutorul aplicației Docbook, prima aplicaţie din România cu care poți să faci programări online la medic.
Programările pot fi făcute online, în timp real, direct de pe telefon sau din browser. În cadrul campaniei vor fi oferite peste 500 de consultații și investigații gratuite la clinicile partenere: Medicare, Clinică Donna, Clinică Academică, Lotus Med, Medicales, LaurusMedical, Spitalul Monza, Neolife, Hipocrat 2000, Mediplus Company.
În afara acestei campanii, aplicaţia Docbook este conectată non-stop la toate sistemele de programare ale clinicilor şi cabinetelor medicale private partenere şi ne permite să căutăm doctori după nume, localitate, specialitate, dată şi formă de plată acceptată. Primim confirmarea programării în mai puţin de un minut, aşa promite Docbook.
Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, cancerul de plămâni şi cel de sân fac cele mai multe victime: 27,3% dintre bărbaţii români care îşi pierd viaţa din cauza afecţiunilor oncologice suferă de cancer la plămâni, în timp ce cancerul de sân ucide, anual, 17% dintre femei. În total, aproximativ 50.000 de români pierd, în fiecare an, lupta cu cancerul.
Nu mai sta pe gânduri, ia acum telefonul în mână, instalează-ți aplicația sau intră pe web și fă-ți un cadou GRATUIT ție sau unei persoane dragi.
Sănătatea e tot ce avem mai scump. Nu amâna!
Photo preview by Patrick Brinksma on Unsplash
0 Comentarii