Cine sunt? Ce mă pasionează? De ce scriu?

Despre blog, Despre mine

Cine sunt?

Sunt curajoasă și prinsă în frici. Sunt generoasă și dau cu strângere de inimă. Sunt veselă și tristă. Sunt mică și mare. Sunt sociabilă și anti-socială. Sunt singură și cu multă lume în jurul meu. Sunt extrem de curioasă, dar și discretă. Sunt corectă, dar și greșesc. Sunt bună și rea. Depinde în ce moment din viață mă găsești. Cel mai des sunt în căutare. Până o să mă găsesc...

Mă pasionează scrisul, economisitul, cluburile de carte - în special clubul meu, oamenii împliniți, dar și cei considerați ratați.

Despre ce scriu și de ce?

Mă minunez și scriu despre cum economisesc, despre cum mă distrez gratuit, despre ce descopăr despre mine cât economisesc.

Mă minunez și scriu despre cărțile pe care le citesc, cărțile sunt cel mai ieftin hobby pe care îl am. Cel mai scump hobby e blogul.

Mă minunez și scriu despre mine și copiii mei. În ultimul timp mai rar, ce-i drept.

Blogul meu e călătoria mea. Una dintre ele. Nu vei găsi aici toată viața mea, deși e posibil să ai impresia asta. Vei găsi bucățele de bucurie, de economisire, de tristețe, de nesiguranță, de curaj, de cărți. Doar bucățele. Nu e un puzzle întreg, deci tratează-l ca atare. Acum scriu și cresc copii (pe Lia de 1 an și 6 luni și pe Tudor de 4 ani), dar îmi doresc ca blogging-ul să devină una dintre sursele mele de venituri.

Dacă îți plac articolele mele și ți se par folositoare, te invit să te abonezi mai jos. Vei primi noutăți de la mine pe email. Îți mulțumesc!

Toate materialele de pe acest blog - textele, fotografiile, dar nu numai - îmi aparţin, cu excepţia cazurilor când specific că am folosit o sursă externă. Preluarea şi distribuirea materialelor care îmi aparţin este permisă doar cu specificarea sursei şi includerea unui link către blogul meu.